Leta i den här bloggen

torsdag 5 augusti 2010

Äntligen, Nordkapp

Så har målet för resan till Nordkap nåtts.

Naturens närvaro känns i hela kroppen, man är uppe i molnen samtidigt som man står på marken, vinden sliter i kläderna, ena stunden kan man inte se handen framför sig och i nästa stund kan man se havet, klipporna, det rika fågellivet för att sedan hamna i dimman igen, ofattbart.

Vi har åkt hit tillsammans med 120 andra HD åkare, vi placerade oss långt bak i kön för att kunna se hur den långa ormen av motorcyklar ringlar sig fram, framför oss på vägen till Nordkapp platån

Det tog ett litet tag innan alla cyklar parkerats framför Nordkapp centret, men det gjorde ingenting, imponerande uppställning av cyklar från Europas alla hörn, Italien, Tyskland, Danmark, Finland fär att nämna några.






Själklart så vill man bli förevigad när man står på toppen av världen, det känns i alla fall som att man gör det när man är där.







Jag gissar att de flesta av oss kände på samma sätt som jag.

söndag 1 augusti 2010

Hurtigrutten

Så har vi nu gått ombort och startat vår färd mot Honningsvåg. Båten stannar på flera platser på väg upp och vi kommer att åka igenom Trollfjorden som skall vara en upplevelse. I morgon gör vi ett 4 timmar långt uppehåll i Tromsö, en plats jag länge velat besöka.

Skepp å hoj så länge.